ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 2/12/2015

  • «ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» η εκδήλωση του σωματείου «Φιλότης» με θέμα την «ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από φορείς όπως το Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Λάτση, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Ίδρυμα Ευγενίδη, Ίδρυμα Παναγιώτη και Έφης Μιχελή, Ίδρυμα Θεοχαράκη, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, από τη Γραμμή Ζωής και το Σωματείο Αρωγή, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τον χορηγικό θεσμό, τα κοινωφελή ιδρύματα, το ρόλο τους στην Ελλάδα της κρίσης και το μέλλον τους.

Σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις των ομιλητών της εκδήλωσης κ.κ Πέτρου Λυριντζή (Πρόεδρος του Σωματείου Φιλότης), Παύλου Τσίμα (Δημοσιογράφος), Ευθύμιου Πατσούρη (Νομικός, Ίδρυμα Μποδοσάκη), Βικτώρια Αθανασοπούλου (Νομικός), Jennifer Clarke (Συντονίστρια Προγραμμάτων ΜΚΟ, Ίδρυμα Μποδοσάκη), Χριστίνας Φίλη (Γενική γραμματέας Ashoka Greece), καθώς και της κ. Αμαλίας Ζέπου (αντιδήμαρχος Κοινωνίας των Πολιτών και Δημοτικής Αποκέντρωσης Δήμου Αθηναίων).

Κοινός τόπος όλων των παρεμβάσεων ήταν η ανάγκη για μεγαλύτερες παρεμβάσεις και αρτιότερο συντονισμό Πολιτείας - φορέων του χώρου και τόνωσης του θεσμού των χορηγιών σε μια χώρα με ειδικά προβλήματα και συνθήκες.


Ο δημοσιογράφος κ. Παύλος Τσίμας

Η αντιδήμαρχος κ. Αμαλία Ζέπου

Το Πάνελ

Διοργανωτές και ομιλητές

Το Δ.Σ. του ΦΙΛΟΤΗΣ

Οι εθελοντές μας από το GloVo

Βιντεοσκοπημένα αρχεία της εκδήλωσης.

Πίσω στις ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.